jossanc.blogg.se

en blogg om mig & mitt liv

Nyårsafton

Kategori: Allmänt

en superdupertrött josefine hälsar alla ett gott nytt år! 
 
det var ganska lungt på frukosten imorse så det var inte så farligt, men att jobba morgon&kväll 2-3 dagar i rad tar på en haha ;) sen är jag ganska lat med så det är nog därför.
 
iallafall, ikväll är det nyårsmiddag för alla gäster & besökare, en jättegod trerätters meny serveras & det ska faktiskt bli ganska kul, även om jag heldre hade firat in det nya året med min familj & mina vänner :) 
 
nu ska jag vila en stund innan jag börjar & jag hoppas alla får en lyckad kväll med en massa fest & trevligheter!
 
kram 

Ny blogg

Kategori: Allmänt

Hej, 
 
jag startar nu upp en blogg för att min familj & mina vänner (och andra som är intresserade) ska kunna läsa om hur jag har det som säsongsarbetare i Sälen. Jag jobbar på snöskotercentret som frukostvärdinna, det ligger i Transtrand ca 10 minuter ifrån Sälenbyn. 
Ni ska inte vänta er 10 blogginlägg om dan för det har jag inte tid med, med tanke på att jag hoppar in som servitris vissa kvällar & allt fortfarande är lite oklart då jag började för 4 dagar sedan. men jag ska göra så gott jag kan för att ni ska kunna följa mig under dessa månaderna :) 
 
såhär ser jag ut:
 
& ibland ser jag ut såhär:
 
fast jag är brunhårig & ser mer ut som den översta bilden, lovar att ni kommer få en klarare bild av mig någon annan gång ;)
 
kram 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.